Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 

Πληροφορίες

Έγκυρο, πληρέστατο και αντικειμενικό περιλαμβάνει -εκτός από πλούσια τεχνική αρθογραφία για τη θέρμανση, την ψύξη, το φυσικό αέριο, την ύδρευση, τα είδη μπάνιου, τα συστήματα αποχέτευσης και μόνωσης- ειδήσεις από τον συνδικαλιστικό και συνεταιριστικό χώρο των υδραυλικών, των εγκαταστατών και συντηρητών καυστήρων, τις βιομηχανίες και τις εμπορικές επιχειρήσεις του χώρου. Επίσης εκτενή ανασκόπηση της αγοράς με πληροφορίες για όλα τα νέα προϊόντα που είναι χρήσιμα σε κάθε εγκαταστάτη.

Συμπληρώνοντας τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, έχει πλέον αναγνωριστεί ως η πλέον αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για όλους τους επαγγελματικά ασχολούμενους με την ψύξη, τη θέρμανση και την ύδρευση στην Ελλάδα.
Διαβάζεται από υδραυλικούς, εγκαταστάτες και συντηρητές καυστήρων, μηχανικούς, εργολάβους, μελετητές, σπουδαστές, όπως επίσης και από κατασκευαστές, εισαγωγείς και εμπόρους ειδών του χώρου.

 

 


Ιδιοκτησία:
Τ-Press
Τροίας 2
152 35 Βριλήσσια, Αθήνα
Τηλ.: 210 68.00.470
Fax: 210 68.00.476
URL:www.tpressmagazines.gr
e-mail: syndromes@tpress.gr

 
 
H "T - Press" είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Iδιοκτητών Περιοδικού Tύπου (EΔΙΠΤ) και της Διεθνής Ένωσης Περιοδικού Τύπου FAEP.

© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook